Verhuisfirma Antwerpen

Verhuisfirma in Antwerpen

Transparanter, betrouwbaarder en een goedkopere verhuisfirma dan Verhuisfirma123 zal u niet vinden. Kwaliteit tegen betaalbare prijzen!

Offerte per mail of telefoon

Waarom vergelijken? Vraag via onze website in een keer meerdere offertes aan van diverse lokale verhuisfirma’s in Antwerpen. Op deze manier kunt u tot 30% besparen!

Dé specialist

Wij zijn de specialist op het gebied van verhuizen en opruimingen. Wij brengen u in contact met verhuisfirma’s. Niets is te klein of te groot.

Verhuisfirma Antwerpen

Verhuisfirma Antwerpen

Wanneer u een verhuisfirma in Antwerpen zoekt, dan bent u aan het juiste adres. Verhuisfirma123 is een van de meest toonaangevende firma’s die u maar zal vinden in de regio van Antwerpen. Wanneer u een verhuizing plaats wilt laten vinden, zal u de nodige voorbereidingen treffen. Maar waarom deze voorbereidingen treffen wanneer u dit zou kunnen uitbesteden aan een verhuisfirma?

U hoeft zich dan niet meer dagen of misschien wel weken bezig te houden met het plannen van uw verhuis. Want laten we eerlijk zijn, een verhuis is stressvol. Wanneer u van A naar B wilt verhuizen dan moet u aan alles denken. Zo moet u vervoer regelen, vrienden of familie die helpen verhuizen, een verhuislift, verhuisdozen en zo kunnen we eigenlijk nog wel door gaan met het opstellen van een lijst van dingen die u nodig heeft voor het verhuizen.

Wat kunnen we als verhuisfirma allemaal voor u betekenen?

 • We kunnen u helpen bij het maken van een plan voor het verhuizen
 • We kunnen verhuizers voor u regelen
 • We kunnen een verhuislift of meerdere verhuisliften voor u regelen
 • We kunnen een verhuiswagen voor u regelen
 • We kunnen materiaal (verhuisdozen, verpakking, etc) voor u regelen

Goedkope Verhuisfirma Antwerpen

Een verhuisfirma vinden op het internet, voornamelijk Google, is geen enkel probleem. U hoeft maar te zoeken op “Verhuizen” of “Verhuisfirma” en u vindt talloze bedrijven die hun diensten aanbieden om alles voor u te regelen wat betreft uw verhuizing. We krijgen steeds meer de melding dat er verhuisfirma’s zijn die veel te veel geld vragen, de afspraak op dezelfde dag nog afzeggen of gewoon niet op komen dagen voor het verhuizen. En dit is natuurlijk wat u wil voorkomen. U wil een goede dienst geleverd krijgen, tegen de afspraken die gemaakt zijn, maar u wil natuurlijk ook een betaalbare prijs.

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope verhuisfirma, dan kunnen we u daar zeker van dienst bij zijn. We kunnen uw verhuizng totaal ontzorgen, met kwaliteit, tegen een goede prijs die vaak binnen uw budget valt. Doordat we samenwerken met partners die betrouwbaar zijn en veel verhuizingen uitvoeren, kunnen we gelukkig goedkope diensten aanbieden die concurreren met de goedkoopste verhuizers in de markt.

Kwaliteit Verhuizers Antwerpen

Het belangrijkste voor u, naast dat u natuurlijk een goedkope verhuisfirma wilt, is dat er ook de kwaliteit wordt geleverd bij het verhuizen. U wil tenslotte niet dat er iets beschadigd raakt, maar ook niet dat er iets kapot gaat. Hoewel het soms heel moeilijk is om niks te beschadigen, doen verhuisfirma’s hun uiterste best om er voor te zorgen dat de kwaliteit geleverd wordt.

Naast het feit dat u zo goedkoop mogelijk uw spullen wil laten vervoeren is het ook belangrijk om te weten of we kwaliteit aanbieden. Met kwaliteit wordt er eigenlijk bedoeld dat de spullen netjes worden verpakt of worden ingewikkeld tegen beschadiging en dat ze ook daadwerkelijk goed aankomen op de plek van bestemming. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit proberen we altijd 100% te garanderen.

Verhuizen Antwerpen

U bent van plan om te verhuizen naar, in of vanuit Antwerpen naar een andere stad, dorp of misschien wel naar een ander land? Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk om dit al ver van te voren goed te plannen, want een verhuizing lijkt simpel, maar het brengt heel veel met zich mee. Uw abonnementen opzeggen, uw sleutels inleveren, uw spullen inpakken, uw spullen vervoeren, en vervolgens ook nog eens de spullen neerzetten in het nieuwe huis, of misschien wel in een firma die u gaat verhuizen. Zoals u leest kan het van alles zijn, kan het overal zijn, en moet u zich echt heel goed voorbereiden om alles op een goede manier te laten verlopen. Want een niet goed verlopen verhuizing is toch gewoon heel erg naar!

Waar moet u zoal rekening mee houden wanneer u wilt verhuizen? Hieronder hebben we wat belangrijke tips opgenomen, maar natuurlijk moet u nog aan veel meer dingen denken. Dit is slechts een kleine selectie van de belangrijke dingen die u dus echt niet mag vergeten wanneer u gaat verhuizen.

 • Abonnementen afsluiten (internet, televisie, elektriciteit)
 • Adreswijzigingen doorgeven
 • Verhuizing plannen
 • Weggooien wat niet nodig is
 • Verhuismateriaal regelen (verhuisdozen, dekens, papier, bubbelwrap, etc)
 • Vervoer en transport regelen

Van Antwerpen verhuizen naar een andere stad

Wanneer u heeft besloten dat u weg wilt uit Antwerpen, om wat voor een reden dan ook, en dat u wilt verhuizen naar een andere stad of dorp, dan heeft u natuurlijk een plan nodig of een verhuisfirma. Wanneer u wilt verhuizen dan kunnen we dat voor u organiseren. We regelen het materiaal, mensen en ook nog eens het transport. Totale ontzorging!

Naar Antwerpen verhuizen vanuit een andere stad

En wanneer u vanuit een stad of dorp wilt verhuizen naar Antwerpen, dan heeft u niet alleen transport nodig voor het verhuizen van uw spullen, maar u zal in de meeste gevallen ook nog eens een verhuislift in Antwerpen nodig hebben. Uw spullen moeten vervoerd worden, wellicht moeten ze ook gemonteerd en gedemonteerd worden. Alles wordt geregeld.

Binnen Antwerpen verhuizen

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk dat u binnen Antwerpen wilt verhuizen. Van locatie A binnen Antwerpen of de regio Antwerpen, naar locatie B binnen de regio Antwerpen. Dit type verhuizingen kunnen we gelukkig in de meeste gevallen goedkoper voor u organiseren, doordat de afstand kleiner is en dus het aantal kilometers en de aantal uren minder zullen zijn bij deze verhuizingen.

Van Antwerpen verhuizen naar het buitenland (Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland of Denemarken)

En natuurlijk kan het ook zo zijn dat u van Antwerpen naar het buitenland wilt verhuizen. Ook dit kunnen we voor u organiseren, al zal dit wel ver van te voren bekend moeten zijn om dit zo goed mogelijk in onze planning te kunnen passen. Neem dus tijdig contact op om dit te regelen!

Verhuislift Antwerpen

Wanneer u gaat verhuizen in Antwerpen ontkomt u er bijna niet aan om gebruik te maken van een verhuislift. Een verhuislift heeft u namelijk nodig wanneer u niet op de onderste etage woont. Antwerpen bestaat grotendeels uit appartementencomplexen en de kans is dus groot dat u in een appartement woont. Het gebruiken van een verhuislift is dan de enige manier om zware spullen van boven naar beneden te krijgen. Verhuisfirma’s van tegenwoordig zullen namelijk zware spullen niet meer naar beneden sjouwen, dat is namelijk veel te zwaar en voor een verhuizing niet verstandig.

Goedkope Verhuislift Antwerpen

Een verhuislift nodig voor uw verhuizing? Dan is dat vaak niet goedkoop, maar gelukkig hebben wij daar altijd het antwoord op. Bij ons is het namelijk wel goedkoop en betaalbaar voor uw verhuizing. Wanneer u een goedkope verhuislift in Antwerpen nodig heeft kan u contact met ons opnemen. We zullen er voor zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt via een offerte.

Verhuisladder Antwerpen

Een verhuisladder is eigenlijk hetzelfde als een verhuislift, al zitten daar natuurlijk wel verschillen tussen. Zo zijn er automatische liften, maar heb je ook ladders die handmatig bediend kunnen worden. We werken alleen met automatische liften, omdat dit natuurlijk niet te zwaar is voor onze werknemers. Wanneer u dus een verhuisladder nodig heeft krijgt u een verhuislift. Een verhuislift kan u niet zelf bedienen, dat zal moeten gebeuren door een van onze specialisten op het gebied van de verhuislift. Wanneer u dus een verhuislift huurt, zal u dus ook een bediener van de lift huren.

Verhuislift Antwerpen prijs

Wat betekent het voor uw portemonnee wanneer u besluit om een verhuislift te huren? De prijs van een verhuislift is ongeveer 60 euro per uur. Wanneer u de verhuislift voor meerdere uren nodig heeft dan kunnen we natuurlijk wat aan de prijs doen. Het is dus belangrijk dat u even contact met ons opneemt om de mogelijkheden te bespreken. U kan ook een offerte aanvragen voor de verhuislift, dan kunnen we u een gerichte prijs geven.

Ladderlift Antwerpen

Een Ladderlift in Antwerpen nodig voor uw verhuizing? Een ladderlift verkrijgen in Antwerpen is tegenwoordig helaas niet zo eenvoudig, vooral als u het niet ver van tevoren aanvraagt. Het is daarom belangrijk dat u dit op tijd doet. Gelukkig heeft u ons nog, want wij kunnen in de meeste gevallen met spoed ook nog een ladderlift voor uw verhuizing regelen. Bij het huren van een ladderlift heeft u ook onze bediener nodig die de ladderlift kan bedienen. Het is daarom belangrijk dat u op tijd laat weten wanneer u dit nodig heeft en voor hoeveel uur u de ladderlift in Antwerpen nodig heeft.

Goedkope Ladderlift Antwerpen

Kan u nog maar niet de beslissing maken of u een ladderlift wilt huren of niet, omdat dit gewoon niet in uw budget past? Dat snappen we maar al te goed, want we weten dat niet iedereen een groot budget heeft voor een verhuizing. En dat is waarom we altijd mee proberen te denken met de klant die wat minder te besteden heeft. Bij ons kan u, afhankelijk van hoeveel uren u de ladderlift nodig heeft, een voordelige prijs krijgen voor het huren van een ladderlift. Het is dus belangrijk voor ons om te weten hoeveel spullen en welke spullen u wilt laten verhuizen. Vraag dus een offerte aan met specificaties!

Meest gestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een verhuizing in Antwerpen?

De kosten voor een verhuizing in Antwerpen kunnen heel divers, afhankelijk van de hoeveelheid die u wil verhuizen en natuurlijk ook van de materiaal die u nodig heeft. Wanneer u een duidelijk overzicht nodig heeft van de kosten dan kan u altijd een offerte aanvragen. Geef aan wanneer u wil verhuizen, welke spullen er verhuist moeten worden en wat u nodig zal hebben qua materiaal.

Heb ik verkeersborden of een parkeerverbod nodig bij de verhuizing in Antwerpen?

Wanneer u wil verhuizen in Antwerpen of van een andere stad naar Antwerpen, dan heeft u in sommige gevallen verkeersborden nodig. Dit mogen niet uw eigen verkeersborden zijn, u zal namelijk een tijdelijk parkeerverbod moeten aanvragen. Een aanvraag voor een tijdelijk parkeerverbod zal minimaal 49 euro kosten, maar dit kan ook duurder zijn wanneer het om een spoed betreft. Als u niet weet of zich niet prettig voelt bij het zelf aanvragen van een parkeerverbod, dan kunnen we dit ook voor u doen. U kan gewoon contact opnemen!

Hoe kan ik een verhuizing doorgeven in Antwerpen?

Wanneer u gaat verhuizen binnen Antwerpen of van een andere gemeente naar de gemeente Antwerpen dan moet u deze verhuizing doorgeven. U moet namelijk de adreswijziging doorgeven aan de gemeente van Antwerpen, zodat zij ook weten van het verhuis. U moet eerst verhuizen voordat u aangifte doet van de verhuizing. Aangifte van de verhuizing moet binnen 8 werkdagen na uw verhuis, en uw verhuis kan u hier doorgeven.

Hoe lang duurt een verhuizing in Antwerpen?

Hoe lang een verhuizing duurt is echt afhankelijk van hoeveel spullen u wilt verhuizen, maar natuurlijk ook hoeveel tijd u zelf heeft om de verhuizing te organiseren. De meeste verhuizingen proberen wij binnen 1 werkdag te realiseren, helaas is dit in sommige gevallen niet mogelijk. Soms duurt het 2 werkdagen voor deze verhuizing. Maar u moet altijd rekening houden met een paar uur minimaal, tot aan een dag per verhuizing.

Verhuisfirma in de regio Antwerpen

Verhuizing Antwerpen

Heeft u alles gereed voor uw verhuizing naar, in of vanuit Antwerpen naar een andere gemeente? Heeft u aan alles gedacht en heeft u een checklist ingevuld zodat u zeker weet dat u niets vergeet? Dan heeft u eigenljk nog maar een ding te regelen, en dat is eigenlijk de verhuizing zelf. Wanneer u van plan bent om te verhuizen zal u voor het transport moeten zorgen, maar ook voor de verpakking en natuurlijk ook voor de verplaatsing van grote objecten naar een appartement op een bepaalde verdiep. U heeft hiervoor eigenlijk het volgende nodig.

 • U zal transport nodig hebben (verhuiswagen, camionette)
 • U zal materiaal nodig hebben (verhuisdozen, verpakking, etc)
 • U zal wellicht een verhuislift in Antwerpen nodig hebben
 • U zal wellicht ook verhuizers nodig hebben als u niet genoeg hulp heeft

Voor uw verhuizing zal u dit allemaal moeten regelen, en om dit allemaal zelf te regelen gaat voor heel veel mensen te ver. Daarom is het verstandig om voor uw verhuizing een budget klaar te hebben staan om een verhuisfirma in te huren. Een verhuisfirma kan namelijk voor een heel plan zorgen op het gebied van de verhuizing en dat is zeker wat u wil, aangezien u al genoeg stress heeft en genoeg kopzorgen heeft aan de rest rondom de verhuizing.

Verhuizing naar Antwerpen

Komt u van een andere gemeente dan Antwerpen en wil u uw verhuizing regelen naar Antwerpen? Dan moet u aan behoorlijk wat zaken denken. Het is daarom belangrijk dat u ver van te voren, voordat de verhuizing plaatsvindt, al nadenkt over wat u nodig heeft om de verhuizing tot een succes te brengen. Zo zal u bijvoorbeeld in de meeste gevallen een parkeerverbod nodig hebben, zal u een verhuislift moeten regelen, zal u een verhuiswagen moeten regelen en zo zijn er nog andere dingen die u zeker op de checklist moet hebben om niet te vergeten voor uw verhuizing.

Verhuizing binnen Antwerpen

En ook als u binnen Antwerpen een verhuizing wilt regelen zal u aan de nodige dingen moeten denken op de checklist. Een verhuizing binnen Antwerpen lijkt heel eenvoudig vanwege de afstand, maar u moet rekening houden met heel veel dingen die u zeker niet mag vergeten. Een verhuizing binnen Antwerpen is echter een van de makkelijkere klussen. De afstand is klein, u zal de omgeving beter kennen en u weet vast precies wat er nodig is om uw verhuizing te regelen. Zo zal u dit bekend moeten maken bij de gemeente, of dit nu om een adreswijziging gaat of om een parkeeerverbod.

Wat we voor u kunnen verhuizen

Piano verhuizen

Wilt u een piano verhuizen en heeft u daar hulp bij nodig? Geen enkel probleem voor ons. Of u nu een verhuiswagen en verhuislift nodig heeft of wellicht een van beide. We organiseren het allemaal voor u, groot of klein.

Bankstel verhuizen

Een bankstel verhuizen en het liefst zo snel mogelijk of wellicht op een dag die u later wil plannen? Ook dan staan we gewoon voor u klaar om deze verhuizing mogelijk te maken. En ook een verhuislift regelen we voor u.

Wasmachine verhuizen

Wilt u een wasmachine verhuizen van A naar B? Heeft u zojuist een wasmachine gekocht, wilt u deze aan iemand geven of gaat u gewoon verhuizen en wilt u de wasmachine met u meenemen? Dat regelen we graag voor u.

Droogkast verhuizen

Wellicht dat u een droogkast nodig heeft en er zojuist een besteld heeft. Kan deze niet geleverd worden en met u de verplaatsing zelf regelen? Dit doen we maar al te graag voor u. Of wilt u gewoon verhuizen? Ook dat kan.

Dressoir verhuizen

Wilt u een dressoir verhuizen en heeft u daar de hulp van een verhuisfirma bij nodig? Dat organiseren we maar al te graag voor u. Wilt u een offerte of heeft u deze verhuizing met spoed nodig? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Vitrinekast verhuizen

Heeft u hulp nodig van een verhuisfirma voor een vitrinekast verhuizen? Een verhuizing van een vitrinekast is misschien zelf ook wel te regelen, maar een verhuisfirma kan dit professioneler. En dat is wat we voor u kunnen betekenen!

Zetel verhuizen

Wanneer u een zetel wil verhuizen dan zal u hulp nodig hebben om dit te kunnen doen, tenzij u het transport en de daadwerkelijke verplaatsing zelf wil organiseren. Als u dit liever niet wil, dan kan u dat door ons laten doen!

Eettafel en stoelen verhuizen

Bent u van plan om een eettafel te kopen en wilt u deze laten verhuizen? Wanneer u dit wil laten verhuizen dan kunt u dat beter door een professionele firma laten doen. Natuurlijk betaalt u wat meer, maar u heeft dan totaal geen zorgen meer.

Inboedel verhuizen

Wanneer u een totale inboedel of een deel van een inboedel wil verhuizen, dan kan u dit wel allemaal zelf organiseren, maar dan moet u dit natuurlijk ver van te voren regelen. Wanneer u dit niet wil, dan kan u dat allemaal door ons laten doen.

Slaapkamer verhuizen

Een hele slaapkamer verhuizen of slechts een gedeelte van een slaapkamer laten verhuizen in Antwerpen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Geef exact aan wat u wil laten verhuizen, en de rest regelen we allemaal heel eenvoudig.

Dozen verhuizen

Heeft u talloze dozen met spullen die u wil laten verhuizen en heeft u hier niet de ruimte voor in uw auto? Wilt u dit allemaal in een keer laten doen met een grote verhuiswagen? Dan kunnen we dat maar al te graag voor u regelen.

Firma verhuizen

Wilt u een volledige firma laten verhuizen, met bureau’s, stoelen, kantoorspullen en alles wat bij een firma hoort? Dat is natuurlijk een heel groot project, maar Verhuisfirma123 zorgt er voor dat dit allemaal vlekkeloos verloopt.

Neem direct contact met ons op:

Reviews & Feedback

 


Naam
E-mailadres
Titel
Beoordeling
Omschrijving

Verhuis van Breda naar Antwerpen

 

★★★★★
5

5

1

Hele professionele service Ik wil u daarvoor bedanken”
– Anne